Wie bewust leeft kiest voor dermalogica.

We gaan tegenwoordig steeds bewuster met voeding om. We kiezen gezonde en verantwoorde producten en lezen steeds vaker de ingrediënten lijst op verpakkingen om er zeker van te zijn dat er geen rotzooi in zit. In de huidverzorging is het evenzo belangrijk om te weten wat je gebruikt. Jouw huid is per slot van rekening je grootste orgaan! Dermalogica richt zich volledig op een gezonde huid. Dermalogica gebruikt nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, S.D. alcohol, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. Ondanks dat deze ingrediënten slecht zijn voor de huid worden ze op grote schaal toegepast door vele cosmeticafabrikanten. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken, en dat bewijs wordt iedere dag weer geleverd in de salon.

De essentiële basis voor iedere behandeling!                                
Bij Face Mapping wordt je gezicht verdeeld in 14 zones
waarbij elke zone zeer nauwkeurig en professioneel wordt
onderzocht. Jouw behandelplan wordt bijgehouden op jouw persoonlijke Face Mapping kaart. Aan de hand van deze analyse
kan een behandeling en productadvies op maat gegeven worden.

 

Omdat iedere huid uniek is, werk ik niet met een standaard behandeling. Door middel van de Face Mapping huidanalyse wordt elke behandeling aangepast aan wat jouw huid op dat moment nodig heeft. Het resultaat is na de behandeling direct zichtbaar!

In een gezichtsbehandeling kan je onder andere verwachten:

-  dubbele reiniging
-  facemapping
exfoliatie
extracties (uitdrukken van verstopte poriën)
masker
massage van décolleté, nek en gezicht
epileren

Natuurlijk zijn extra behandelingen zoals, harsen bovenlip en/of kin, verven van wimpers en/of wenkbrauwen enz. bij te boeken.


Huidproblemen ?

Ik heb doeltreffende behandelingen en producten voor:
-  acne
-  pigmentverstoringen
-  huidveroudering
-  overgevoelige huid


Laat je huid weer stralen !

De huid stimuleren door middel van exfoliatie is geen nieuw concept. Het is één van de oudste therapieën die ooit ontwikkeld is en door de jaren heen zijn er verschillende voorwerpen en ingrediënten geïntroduceerd om de huid te exfoliëren.

Bij microdermabrasie worden kristallen (Aluminium Oxide) met hoge druk op de huid gespoten en weer terug gezogen door middel van een vacuümsysteem. De opperhuid wordt hierdoor nauwkeurig beschadigd. Door deze "beschadiging" wordt de huid aangezet tot celvernieuwing.

Dit is een pijnloze behandeling die het beste resultaat oplevert in kuurverband van minimaal 5 behandelingen in 5 weken. Hierdoor ervaart de huid in 5 weken 5 celvernieuwingen. Normaal duurt een celvernieuwing afhankelijk van de leeftijd tussen de 4 à 6 weken. Hoe ouder we worden, hoe langzamer dit proces gaat

Door microdermabrasie versnellen we het celvernieuwingsproces en laten de huid weer stralen!

Ideaal voor:
-  een vermoeide huid
-  vette huid met grove poriën
-  littekens na acne
-  als gehele oppepper

Voor het beste resultaat is het van belang thuis ook de producten van Dermalogica te gaan gebruiken.


Last van acne? Ik kan je helpen!

Acne is een van de meest voorkomende huidaandoeningen. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van acne en help jou graag met het oplossen van deze vervelende huidaandoening!

Ik kan je niet garanderen dat jouw acne volledig verdwijnt omdat de oorzaak van heel veel factoren afhankelijk kan zijn. Wat ik je wel kunnen kan garanderen is dat als je het behandelplan volgt je huid er zichtbaar op vooruit zal gaan.

Het resultaat gerichte behandelplan
Ik ga er samen met jou aan werken om ontstekingen te verminderen en overmatige verhoorning tegen te gaan. Dit gaat in kuurverband om optimaal resultaat te bereiken.
Met een volledig op jouw huid aangepast behandelplan ga ik de huid weer in balans brengen met intensieve reinigingen, exfoliaties en het verwijderen van onzuiverheden.
Thuis ga jij jouw huid onderhouden met het mediBac clearing system

Vergoeding door zorgverzekeraar
Indien je verzekerd bent voor acne behandelingen (terug te vinden op je polis) dan krijg je na je behandeling een factuur die je kunt indienen bij je zorgverzekeraar.

Wat is acne?
Acne is een huidaandoening waarbij door een overmatige talgproductie comedonen, papels en pustels kunnen ontstaan. Dit kan zowel op het gezicht als op de schouders en rug ontstaan. Ongeveer 40% van de pubers en volwassen leidt aan deze aandoening.

Hoe ontstaat het?
Acne ontstaat door een verstopping van de talgklieren door het moeilijker los laten van de dode huidcellen, waardoor de natuurlijke talgafvoer van de huid word verstopt en er op den duur ontstekingen kunnen ontstaan. Micro organismen spelen hierin een belangrijke rol.

 

Welke factoren zijn van invloed?
Jeugdpuistjes ontstaan in de pubertijd onder invloed van hormonen. Talgproductie staat onder invloed van adrogenen. Androgenen zijn hormonen die opgang komen tijdens de puberteit. Deze hormonen activeren de talgklier waardoor in deze periode de hoeveelheid geproduceerd talg tot wel 10x meer kan zijn dan normaal gesproken.Ook op latere leeftijd kan je last van acne krijgen.

  • Stress speelt een grote rol bij het ontstaan van acne. Overbelasting van het zenuwstelsel activeert bepaalde hormonen en daarmee worden talgklieren overactief die op den duur de poriën in de huid kunnen verstoppen. Andersom kan acne ook stress veroorzaken.
  • Hormonale invloeden: bij zwangerschap, met de pil gestopt zijn en voor en/of na de menopauze. Ook menstruatie heeft een beïnvloedende rol bij het optreden van acne. Hierbij wordt onder invloed van progesteron(hormoon) de talgklier geactiveerd.
  • Het gebruik van medicijnen.
  • Voeding kan van invloed zijn op het ontstaan van acne. Het uitsluiten van bepaalde producten in je eetpatroon kan je acne doen verminderen.
  • Erfelijke aanleg.