Pedicure                
Nagels knippen, Eelt verwijderen, Nagels worden gepolijst d.m.v. freesapparaat, Eeltplekken worden glad gemaakt d.m.v. freesapparaat, Nagelriemen schoonmaken, Ontspannende massage, Voetcrème.

Acrylnagels op de teennagels
French manicure voor de teennagels.
Mooie verzorgde teennagels voor in de zomer, waar u niet naar om hoeft te kijken.
U zult hier ongeveer 4 weken plezier van kunnen hebben, omdat de nagels van de tenen minder snel groeien dan van de handen

 

 

Manicure                       
Handen worden gescrubd en krijgen een heerlijk badje. Nagels vijlen, Nagelriemen terug duwen en eventueel verzachten met olie, Handen worden verwend met een handmassage. Als laatste worden de nagels nog gelakt met een blanke lak.
Kleurlak is wel mogelijk.

GelColor by OPI
GelColor draagt als een gel maar voelt en ziet eruit als een nagellak, en zo wordt het ook aangebracht! In dit nieuwe GelColor systeem voor langhoudende kleur, combineert OPI haar geavanceerde geltechniek met de ultrasnelle LED technologie, waardoor er snel resultaat is met OPI's bestsellers nagellakkleuren.

De GelColors worden in een ultrasnelle behandeling aangebracht en bestaan uit 100% gel. Hierdoor is er een onvergelijkbare optimale hechting en blijft je favoriete OPI kleur, afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagel, 2 weken perfect glanzend zitten. GelColor wordt uitgehard onder een LED Light waardoor het systeem onmiddellijk droog is. Je kunt dan ook alles meteen doen zonder dat de GelColor beschadigd!

Voordelen van GelColor:
- Wordt snel aangebracht door een professional
- Draagt als een gel, voelt en ziet eruit als nagellak
- Na aanbrengen direct droog dus geen wachttijd
- Blijft 2 weken perfect glanzend zitten
- Is eenvoudig zelf te verwijderen met de verwijderkit