Make up is persoonlijk. Wil je er natuurlijk uitzien of juist opvallen met smokey eyes, samen met jou persoonlijke inbreng maken we het totaalplaatje tot een prachtig geheel. Speciaal voor bruidjes hebben we een proefmake-up om te kijken hoe je de make-up op de trouwdag het liefst zou willen zien, zodat jij er prachtig uit ziet op deze bijzondere dag. Ook kun je een bruidsarrangement boeken, inclusief een gezichtsbehandeling, je huid ziet er fris en ontspannen uit, de wenkbrauwen zijn mooi in model en samen met de make-up zorgt dit geheel voor een, onvergetelijke, feestelijke dag.

Dag make-up
Een dag make-up, misschien denk je nu waarom heb ik dat nodig die breng ik toch iedere ochtend zelf aan. Deze make-up is bedoeld voor dagen waarop je net dat beetje extra wilt of nodig hebt. Denk aan een sollicitatie gesprek, presentatie, een belangrijke vergadering of bijvoorbeeld een receptie. De dag make-up geeft je een natuurlijke uitstraling. Het aanbrengen duurt ongeveer 20 minuten.

Avond make-up
De show stelen tijdens een avondje uit, het kan met een avond make-up. De make-up wordt over het algemeen iets zwaarder aangebracht dan de dag make-up. Het aanbrengen neemt ongeveer een half uurtje in beslag.

Bruidsmake-up
Je trouwdag is uiteraard één van de mooiste dagen uit je leven. Maar ook een dag waarop jij er prachtig uit wilt zien. Daarom geef ik je de mogelijkheid de gewenste bruidsmake-up vooraf te bepalen door middel van een proef make-up. Zo kunnen we samen bekijken welke make-up het beste bij jou, je trouwjurk en de accessoires passen. Op je trouwdag zelf brengen we de vooraf bepaalde make-up aan zodat je niet voor verrassingen kunt komen te staan. Je zal er schitterend uit zien op deze speciale dag.

Bruidsmake-up zonder proefmake-up
Uiteraard kunnen we ook zonder een proefmake-up op je trouwdag de bruidmake-up aanbrengen. Echter geeft het vooraf kunnen afstemmen van de make-up voor velen juist een stukje gewenste rust en ontspanning.